Inspirasjon

fredag 14. oktober 2011

Fritidseiendom til salgs...
De som er ute etter en helt spesiell fitidsbolig i Bergensdistriktet, må ta en titt på denne annonsen på Finn. Kode: 31219634. Jeg har vært så heldig og fått stylet naustet til denne fantastiske eiendommen..VELKOMMEN på visning av naustet her på bloggen min...
                              
G.H. INTERIØR, er en lekker interiørbutikk på Os. Noen elskverdige damer jobber der og lot meg få låne pyntegjenstander til stylingen:) Begynnner med å vise bilder fra underetasjen i naustet:


STUP uti.. Lexington pute og badehåndkle. Badesko og badekåpe fra GANT.

Tøff seilbåt understreker den maritime stilen..VELKOMMEN til krabbefest. Her er det plass til mange.. Jeg dekket på til ti og kunne nok ha dekket på til mange, mange fler..

Tøyservietter fra Lexington. Servise og dekkebrikke fra Riviera Maison. Kraftige lysestaker i mørkt tre..Dekkebrikke i kurv fra Maison, formet som en fisk :) Som skapt for skalldyrfester..
                                  
    
Her er fra naustet sin øverste etasje...TØFT sammenleggbart bord i kurv, som en kan flytte med seg  der det er behov. Vakker lampe og hvit potte med kunstige tulipaner..
Tøft serveringsbrett med sølvfarget lysestake og potte med samme kunstige tulipaner som ser bare sååå ekte ut! Sjekk den store lekre lykten på gulvet bak. Har satt opp to, et i hvert hjørne..
                          


Mykt, deilig pledd fra Lexington
                         
Rustikt og tøft veggbilde i tre...


Langt bort fra mas og kav, med en bok, stillheten og havet som eneste utsikt..Barn og ungdommer skal også kunne finne roen her..


  Sydde likså godt en gardin på mål og en matcende pute. Stjerneputen er lexington. Et utrolig kjekt oppdrag med huseiere som er vennligheten selv.. Ønsker dere alle en finfin og fargerik høsthelg:) KLEM fra Anne på landet.


                          17 kommentarer:

 1. Så nydelig! Skulle gjerne blitt den lykkelige eier av en sånn fin plass...

  SvarSlett
 2. wow, så flott stylet ♥
  Og for en plass!!
  Skulle gjerne hatt et slikt sted ja;)

  Klem line

  SvarSlett
 3. Så utrolig flink du er Anne! Det var rett og slett lekkert og innbydende! Heldiggrisen du som er så sikker i stilvalg og får til å skape slike helhetlige rom. Kjenner jeg er litt i dvale jeg :-( Litt stilforvirring for tiden...
  Moro å klikke inn på annonsen og se kjøkkenet i huset, det er jo samme som vi har! Første gang jeg har sett dette kjøkkenet en annen plass :-)

  SvarSlett
 4. Flott stylet...og heldig med lånet fra GH. Deres saker passer jo perfekt...og så er jo du flink til å finne det rette :o)

  Ha en fin helg Anne

  SvarSlett
 5. Snakk om rett dame på rett plass !
  Du er så flink.
  Dette ser jo så lekkert og innbydende ut at det er en fryd.
  For et deilig sted.
  Takk, forresten for koselig hilsen hos meg.
  Ha en herlig helg.
  ps. Hadde jeg bodd nær Bergen , hadde jeg meldt meg på sykurs :)
  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 6. så flink du er !
  så lekkert det var her,- tenk å selge denne herligheten, må være vemodig...


  ha en strålende helg!
  magny

  SvarSlett
 7. Lekkert, Anne!! Det passa bare så utrulig godt inn, og som Liv skreiv: GH sitt "stæsj" var jo midt i blinken på ein slik stad.

  Framleis god helg til deg!!
  Klem frå meg :)

  SvarSlett
 8. Wow!! Du är så duktig, det här var underbart. Jag skulle vilja flytta in direkt, man får den känslan. Närheten till vatten är alltid lockande och den har du förstärkt här.
  Ha en fin lördag
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 9. Gobba, så flink du er!! Så koselig stylet! Hva du kan!!!
  Med naust selv, måtte jeg bare få med meg alle de koselige detaljene! Jeg likte så godt kuvertbrikkene! Ja hele borddekningen. For en deilig plass!
  Jeg har vondt av selgerne. Det måtte være vemodig.
  Ønsker deg en riktig god helg, Anne!!
  Du gjør en god jobb!
  Stor klem fra Hjørdis:-)

  SvarSlett
 10. Det var med blanda følelser dette Anne ;-) Er sååå glad for alt du har gjort for at dette skal bli bra! Kommer nok til å ønske hjelp fra deg seinere også !Klem fra Reidun (selger)

  SvarSlett
 11. Det er bare ein ting å si ....... LEKKERT!!!!
  Ha ei god helg. Klem.

  SvarSlett
 12. Så flott du har stylet i og rundt det naustet! Hadde man hatt noen mill ekstra, og villet flytte til Bergen, hadde eiendommen vært midt i blinken. Og hadde jeg bodd i nærheten hadde jeg også meldt meg på kurs hos deg!
  Men man får være hvor man er. Ønsker deg ei fortsatt god helg.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 13. lekkert :D der kunne eg godt å bodd altså ;)

  SvarSlett
 14. Så flott du har gjort det!! Jeg fikk lyst å se enda mer.. Det du holder på med, er det jeg drømmer om å holde på med!

  Naustet i seg selv var jo også bare en perle..
  *sukk*

  Jeg gleder meg til å titte innom deg igjen
  (legger meg til som følger)
  Klemmer fra meg til deg

  SvarSlett
 15. Kjekt å se resultatet... Du er flink asså.
  Klem fra Linda og mammo.

  SvarSlett