Inspirasjon

onsdag 31. august 2011

Tiden midt i mellom..

 1. september i morgen.. Tiden mellom sommer og høst. Jeg er like glad i de mørke fargeinnslagene som de lyse, men har ikke lysst å begynne på høst før den er der liksom. Ennå har vi dager som minner sterkt om sommer.. Pelargoniaene står nesten like vakre og sola varmer og bruner.. Men så - plutselig er det så surt og kaldt at jeg har lysst å fyre i ovnen. Viser dere noen høst stilleben og noen som ennå har den lyse sommer i seg..
Høst i luften..


Sensommer...


     
                                             


Noen av dere husker kanskje den gamle sorte stolen jeg "reddet". Her er den bokstavelig talt i nye "fjær".  Fin onsdagkveld ønskes dere alle og hjertelig velkommen til hele tre nye følgere siden sist. HURRA:).                           Varm klem fra Anne på landet!
13 kommentarer:

 1. Flotte bilder av både og! Høsten kan bare komme, den blir nok ikke så ille bare vi blir vant til den. Kos deg videre i kveld.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 2. Tusen takk for dine fine ord hos meg. :) Blir alltid litt sommer og litt høst både inne og ute, før høsten tar over. ;) Flotte bilder hos deg, så mange fine ting som gir inspirasjon. Likte veldig godt innlegget litt lengre ned her også, fra terrassen. Så innbydende det er der!

  SvarSlett
 3. Ja i morgen går vi offisielt inn i den første høstmåneden. Litt vemodig at sommeren er over. Wow må si den stolen ble fin, likte så godt den puten din også. Mange fine stilleben her, men så er det jo alltid så mye fint her hos deg. :)

  Ha en fortsatt fin uke Anne.

  Klem fra Kari

  SvarSlett
 4. Flotte inspirerende bilder hos deg....jeg er veldig glad i høsten.Blir kreativ da...
  Fin kveld og morgendag til deg
  Klem fra Lappeline

  SvarSlett
 5. Herlige bilder! Så fin tavle og hylle på første bilde!

  Klem fra Lena

  SvarSlett
 6. Tusen takk for hyggelig kommentar :)) Høsten kommer snikende, herlig blanding av sommer og høst bilder! Og det ser flott ut i de nye lokalene dine.. Husk jeg ønsker å være med på kurset ;p .. Jeg sitter å ser på ikea sine sider ønsker å bytte trekk til ektorpen min, de har ett i en herlig grå farge, den er fin til høsten :) klem og god mini fredag i morgen ..

  SvarSlett
 7. Så flott stolen ble! Likte godt teksten på tavlen:) Overgangen fra sommer til høst er helt grei når vi har så flott vær som nå, klem fra meg

  SvarSlett
 8. Måtte se litt på kursplanene dine. Har vært og kjøpt ny symaskin i dag, men syferdighetene er så som så;) Melder meg kanskje på sykurs hos deg etterhvert.

  SvarSlett
 9. Så fin stolen blev i vitt, jättefin monogramkudde också. Sen har du väldigt vackra pelargoner, så ser inte mina ut. Imorse var det dimmigt och kallt här, men nu lyser solen fint.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 10. Tack för din gulliga kommentar!!!
  Blir så glad!!!!
  Så fin stolen blev!!!
  Underbara bilder från dej!
  ha en fin Höstsommardag!
  Kramar Kathrine

  SvarSlett
 11. heia.. mange fine glimt her, og nydleige pelliser.. har også dronning ingrid, har tatt dem innendørs no, er redd natta kan bli for kald...

  du har nok oversikt over innlegga mine, bare det at det siste skulle ikkje vært publisert, la det ut på planlagt 2.sept, men det kom ut likevel,31.august, endå det står 2.sept øvers på innelgget, merkelig!!

  no drar eg på ein liten ferie, ha det fint, klem,magny

  SvarSlett
 12. Koselige bilder av sommer og høst :o)
  I kveld passer det nok best med høst!
  Tenkte jeg skulle gå en tur...men det ble så guffent ute. Pittelitt mørkeredd :o)
  Stolen din ble så koselig at!

  Ønsker deg en god helg Anne

  SvarSlett
 13. Mange nydelige sammensetninger hos deg, og stolen ble kjempefin. Er så koselig å forandre og dille litt med det en har. Jeg og vesla mi har gjort det her hos oss i stua i kveld.

  Ønsker deg en strålende flott høsthelg, klem.

  SvarSlett