Inspirasjon

tirsdag 16. august 2011

Boligstyling..God ny uke bloggevenner og tusen hjertelig takk for alle koselige bursdagshilsener!! I dag ble ble jeg ferdig med en bolig styling som jeg viser dere noen bilder ifra... Rekkehus fra 70årene som trengte litt "moderne look".

Kjøkken


Stue
Stue
Hoved soverom
Eneste rommet jeg gav sterke farver til, var et lekerom :o)  Dette var en liten titt og så kommer resten snart på Finn :o) Ha det godt alle sammen og klem fra meg:o)

6 kommentarer:

 1. Jammen ble det flott, og veldig "up to date". Jeg må nok ha litt mere farger rundt meg, men dette er sikkert mere salgbart.
  Ha en koselig kveld.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 2. Heisann
  Knalltøft. Og spesielt for dem som liker det minimalistisk....og det er det jo mange av!
  Du gjør det bare så innbydende Anne :o)
  Stikker gjerne innom en dag jeg går forbi!

  ha en fin kveld :o)

  SvarSlett
 3. Å, du er så flink.
  Det blir skikkelig innbydende når du har stylet.
  Herlig med bordet på lekerommet :)
  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 4. Det er innbydende,rent og ryddig.Noe som virkelig burde fange en kjøpers oppmerksomhet:)Tusen takk for koselig melding!Ja nå er sommeren på hell og jeg er tilbake hihi:O))klem

  SvarSlett
 5. Veldig stilig, likte spesielt godt kjøkkengardinen og kroken i stuen. :)Så gøy det må være å style boliger for salg, jeg skal holde utkikk på Finn og se på resten av leiligheten.

  Klem

  SvarSlett
 6. Så rent och fint, du är jätteduktig på och göra sådär fräscht och samtidigt vackert. Kommer bli många som tittar på det huset.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett