Inspirasjon

torsdag 21. juli 2011

Bind deg ein blomekrans...

Bind deg ein blomekrans, kom så til leik og dans.. Ja, la oss gripe de øyeblikk av sommer og glede som er oss til del..I går kom jeg tilbake etter to fantastiske uker på rundtur i USA.Et land full av kontraster.Vakre naturopplevelser,vakre byggverk, vakre steder og mindre vakre steder, rike mennesker og mennesker i den mest ynkelige fattigdom .. Slikt gir inntrykk og påminnelse om hvor utrolig heldige vi er som er født i et land som Norge..I dag har jeg vært susen etter jet-leg og inntrykk..Har ruslet rundt i hagen og bundet meg en rosekrans, som jeg ofte gjør på denne tiden. Har en fantastisk riktbomstrende klatrerose som desverre er på et sted i hagen som ingen ser..

Da finner jeg frem halmkransen (som  også brukes til julekrans.) Klipper små klaser av rosene og binder på  med blomsterstreng..
På den måten får rosene komme frem og kan bli beundret et par uker til..
Ønsker dere deilge sommerøyeblikk og hører gjerne fra dere om hva dere fyller dagene med. Takk for alle koselige hilsener på forrige innlegg.Varm klem fra Anne!

12 kommentarer:

 1. Nydelig blomsterkrans. USA et fantastisk land, jeg skal tilbake en gang. Fortsatt fin ferie til deg, klem.

  SvarSlett
 2. Hei Anne og velkommen hjem igjen!
  Tenker du har hatt en flott tur og mange gode opplevelser :o
  Friske sommerbilder med røde detaljer....og kransen er nydelig!
  Tror det må være Flammentanz rose du har....
  Vat veldig fornøyd med mitt kupp....og har så mange maleprosjekter på gang nå!

  Ønsker deg fine sommerdager :o)

  SvarSlett
 3. Vilken mysig blogg!
  Kram

  SvarSlett
 4. Hei og velkommen heim igjen. Med forhåpentligvis mange flotte minner å se tilbake på. For ein flott krans du har laga og eg seier som Liven, dette er vel Flammentanz, iallfall ligna den veldig på den eg har i hagen. I dag har eg bodd i hagen, det har vert et nydelig ver her.
  Ha ein fortsatt fin sommer.
  Klem fra Sigfrid

  SvarSlett
 5. Åååå for en nydelig rosekrans...og for et koselig sted du har hengt den ved et bord med rødrutet duk og jordbær. Det er sommerfølelse det...

  Håper helgen blir fin, med eller uten regn.

  SvarSlett
 6. Tack för titten hos mig! Så fin krans du har gjort!
  Ha en fin helg.
  Kram Agnetha

  SvarSlett
 7. Velkommen hjem! Ja, vi er heldige som bor i Norge. Åj, for en vakker krans du har laget, helt nydelig. Jeg er så dårlig på blomster, men så flott å se at andre er så flink. Fortsatt god sommer. Klem fra Kristin

  SvarSlett
 8. USA er ett fantastisk land,med mye innhold.Det skal være visst!Neste år tar vi turen dit også:)Nydelig krans du har bundet,herlig med rødt!Så lurt å få fram rosene på den måten.Så får du glede av de også:)

  Riktig god helg til deg:)

  Klem Jeanette

  SvarSlett
 9. Gomorron och välkommen hem, vilken rolig resa du gjort. Och så vacker roskrans!! Den är gudomligt vacker, och säkert lika fin när rosorna torkat. Önskar jag hade rosor i den mängden så jag kunde göra en krans.
  Trevlig helg och kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 10. Velkommen hjem fra uniten, det var nok spennende og opplevelsesrikt.Og ja vi er priveligerte som får bo i Norge, været til tross så er det et godt land å bo i, og vi ser det bedre når vi har vært i utlandet. Vi har vært 3 uker på de Greske øyer, underlig nok merkes krisen i Hellas ikke ute på øyene, der går livet sin vante gang virker det som.

  Rosekransen er bare nydelig.
  Ha en flott dag Anne.

  SvarSlett
 11. Hei Anne, er helt enig i forslaget, men så er det teori og praksis. Bordet er det gamle kjøkkenbordet som brukes som malebord til maleprosjektene er ferdige, så derfor duken,(til vanlig er jeg omtrent allergisk mot duker). Bordet som skal være der er bredere og lengre så det er dessverre ikke plass til det på langs, ellers hadde det vært en glimrende idè. Så vittig, resten av forslaget ditt er faktisk akkurat det jeg har kommet fram til selv. Speilet og en hylle over den gamle skuvsengen. I går kjøpte jeg til og med en fin lykt som skal på den hyllen. :)

  SvarSlett
 12. Hei
  og velkommen hjem. :) :)
  Nydelig blomsterkrans, smart å bruke rosene på den måten når du ikke ser den flotte busken.
  Ønsker deg en riktig god helg.
  Klem
  PS. Skapet under her ble virkelig lekkert. :)

  SvarSlett