Inspirasjon

mandag 6. juni 2011

Vestlandssommer..

Vestlandssommeren, den tvinger oss til å nyte...  I går ble disse blidene tatt, i dag har vi nesten druknet av alt regnet.Men, det får oss til å gripe dagen.Her kan vi ikke planlegge, utsette og vente.  Har vi fint vær her en dag - ja så er det bare å nyte det :o)Jeg er en livsnyter! Og jeg lar ikke øyeblikkene gå fra meg! Kragebeinet mitt gror og er ikke  særlig vondt lenger, så  akkurat  nå er sykemeldingen ganske så behagelig... Fin dag ønskes dere alle, med en  liten påminnelse om å  huske nyyyyte sommerdagen uansett vær  :o)

8 kommentarer:

 1. Så fint å høre at rekreasjonen går så bra. :) Ja her på vestlandet er vi nødt ti, å hive oss rundt for å nyte de sommerdagene vi får. For en forskjell på i går og i dag, skulle tro det var to forskjellige verdener.

  Klem

  SvarSlett
 2. Så godt å høre at det går så bra med deg!! Du får nyte en velfortjent liten pause - og du; lov meg at det blir litt pause også da, at du ikke bare finner på mange nye prosjekt...:)

  SvarSlett
 3. Hi, Anne!
  I don't even know how I found your blog, but I just did, and I´m glad I found it!
  Such lovely things you have here, it's amazing!
  My name is Sophia, I am Brazilian and I've just started a blog about decoration and things that I like. Your blog is such an inspiration!
  I am definitely following you!
  Bye,
  Sophia

  SvarSlett
 4. Kjekt det går så bra med deg.Nyt dagene ......
  jeg pleier å si.... Tiden går ikke ....den kommer kommer til oss.
  Her nytes dagene med ny regnkåpe istedenfor sandaler.
  Ha en fin dag
  Klem til deg

  SvarSlett
 5. Heisann
  Ja her hos oss må vi bare nyte de fine dagene vi får!
  Nydelige sommerbilder :o)

  Ha en fin dag Anne

  SvarSlett
 6. Så fint innlegg;)
  Jeg skal nok klare og se det positive med regnet og jeg, er viktig og nyte de få sommermånedene vi har, sol eller ei...:))

  Tusen takk for fine ord i går!
  Er så godt og høre slikt, jeg setter veldig storpris på det ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 7. Hello,

  your Photos is so so romantic.

  glg Conny

  SvarSlett
 8. Hei igjen! Jeg bare MÅTTE innom bloggen for en liten titt før jeg drar til Tromsø noen dager, jobb!! Du vet, jeg får ekstra energi når jeg ser på alt du får til. Gleder meg til å sette melkespannet på plass igjen, på hytta!! Blomstene mine på altan har ikke tålt værforandringene, men kjøpte i helgen en nydelig Hortensia til altanen og en fantastisk fin bukett peoner til stuebordet.Og til lørdag skal jeg kjøpestoff til gardiner til sjøhytta.Blir nok blått og hvitt til stua og rødt og hvitt til kjøkkenenet. Samme som før!!

  Gleder meg til neste titt!!

  Godnattklem fra Lisa.

  SvarSlett