Inspirasjon

mandag 13. juni 2011

Snille mennesker..

SNILLE mennesker, de dukker opp i livet mitt hele tiden.Da jeg begynte å blogge, ble jeg kjent med søte Liv.På fredag kom hun på døren min med dette ødelagte putetrekket.Hun mente at jeg ville klare å reparere det - og få glede av det..Hun har så rett så rett! Jeg spurtet ned på syrommet mitt og glemte sånne uvesentlige ting som sting i et nyoperert kragebein osv ...(;o). Slike gaver er bare fantastisk å få! Putetrekket ble lappet og fikset både for hånd og på maskin.Så nå pryder det gjestesengen:o) TAKK Liv.o) Og for dere som ikke har besøkt bloggen hennes, så anbefales det på det sterkeste - Liven


Noen som er god på å tyde slike gamle bokstaver???

En gammel rød stol som står på hytta jeg var på i helgen:o)
                         
Og her er puten reparert og kommet til heder og verdighet igjen! Det er heklet inn : "sof godt". Noen som har noe formening om det? Dialekt? svensk?dansk? Ellers har jeg hatt en vidunderlig pinsehelg på hyttetur. Hva har dere gjort? Det er så kjekt å høre hva dere gjør på også.. KLEM ,Anne !

4 kommentarer:

 1. Nydelig fint ble det.....Heldig er du.....har en heklet bord som står god natt på ...og dette skulle jeg gjerne hatt montert men vet ikke helt hvordan jeg skal gripe det ann ....kanskje du har kurs til høsten :))) Nydelige bilder
  Her er helgen blitt tilbrakt hjemme i hagen og en svipptur i båten i går...


  Ønsker deg en fin uke start min venn så håper jeg vi snakkes om ikke så lenge

  Klem til deg

  SvarSlett
 2. Heisann og takk for fine ord :o)
  Det ble jo nydelig!! Visste at det ville få et bedre liv hos deg, enn revet og langt inne i et skap hos meg!
  Kjempekoselige bilder Anne :o)

  ha en fin tirsdag !!

  SvarSlett
 3. Det var et nydelig puterekk, så fint at du kunne fikse det. Slike gamle bokstaver er jammen ikke lette å tyde, for meg kan det se ut som LH, men gudane vet, det kan jo nesten være hva som helst. Vil tro Sof godt er Dansk.

  Ha en flott dag i regnet, her går det i pussing og maling.

  Klem

  SvarSlett
 4. Jag har sett just sof godt, kan vara gammal svensk stavning, men jag är inte helt säker. Monogrammet ser ut som kanske RA...väldigt svårt och tyda. Otroligt fint blev det när du lagat och stoppat i kudde, det var snällt av Liv och ge dig så vackert örngott.
  Stor kram
  AnnaMaria

  SvarSlett