Inspirasjon

torsdag 9. juni 2011

Gamle gjenstander..

Gamle gjenstander får av og til en patina som gjør dem vakre. Men, ikke alle desverre.. Denne blomsterpotten og lysestaken var ikke noe vakkert skue lenger. Men liker så godt fasongen på begge..


Derfor, tok jeg sjansen og prøvde spraye de med KROM spray fra BILTEMA. Trenger selvsagt ikke være krom.En kan bruke hvitt, sort, eller det en ønsker. Poenget mitt er at mye kan fornyes med enkle grep istedet for å havne i søppelet:o) (Jeg er virkelig på hugget med disse sprayboksene nå og har flere ting på gang...)

Er det flere som har erfaring med slik " sprayfornying", eller får  lysst å prøve etter dette - vil det være kjekt  for meg å høre om det !
Dette er ihvertfall noe som alle kan! Ønsker alle dere kjære lesere en fin dag, enten den er regnvåt som her, eller har solskinn :o) KLEM; Anne.

9 kommentarer:

 1. Så fint det blev, både krukan och ljusstaken fick nytt liv. Jag spraymålar ibland, blir en jättestark yta. Har använt bilfärg till utebord och det har funkat bra, men det luktar starkt.
  Ha det gott
  Stor kram
  AnnaMaria

  SvarSlett
 2. Å, så kjekt tips ! Blei kjempe fine :) Trur eg må ta ein tur ut på garasjeloftet og kikka i gamle esker ;)

  Ha en fortsatt fin dag !

  Klem Birgit

  SvarSlett
 3. Wow, det ble helt fantastisk flott. Jeg har prøvd meg på spraymaling og ble veldig fornøyd. Resultatet kan du se her: http://mantagerhvamanhaver.blogspot.com/2011/04/silkematt-sort.html

  Du er ikke den eneste som ikke har hørt om kalkmaling, jeg spurte i en Bergens største malingsbutkkker og hun så bare uforstående på meg. Jeg ramlet over fenomenet kalkmaling på en blogg her og fikk lyst å prøve. Og etter jeg så noen stoler ute på landet (Os) som var malt med kalkmaling, ja da var det ikke tvil i min sjel. Det finnes ingen forhandlere i Bergen ennå, men jeg bestilte den her: http://www.wakeupliving.no/ og fikk den levert på døren uten kostnad for frakten.

  Ha en flott dag på landet

  SvarSlett
 4. Så fint det ble !
  Jeg har et innlegg som heter "Berserk med sprayboksen" fra i fjor....
  Det står på denne adressen: http://perlehumor.blogspot.com/2010/10/berserk-med-sprayboksen.html
  jeg får ikke til å linke i kommentarfeltet:(
  (September i arkivet)
  Ha en finfin dag.
  Klem:)

  SvarSlett
 5. De ble jo kjempefine )
  Siden du bor på Os må jeg tipse deg om et lite galleri en venninne av meg har åpnet :) Håper du tar turen og at du vil spe dette ( se bloggen min)
  Ønsker deg en fin ettermiddag!
  klem Sigfrid

  SvarSlett
 6. Spray er gode ting....og gjenbruk likeså :o)Bare så lekkert disse sakene dine!
  Bruker spray på kurv.....og det gir godt resultat :o)

  ha en fin kveld Anne

  SvarSlett
 7. Så flott det ble......har brukt litt spray jeg også .....det er spennende

  En fin kveld til deg

  Klem fra meg

  SvarSlett
 8. God tur til Låtevatnet i helga! ;) :D

  SvarSlett
 9. så fint det ble:)
  jeg er selv en skikkelig sprayer om man kan kalle seg det;) jeg sprayer det meste jeg er lei eller som ikke fint lenger og vips så er det plotselig "nytt" :)
  mal eller spray, det er gøy:)

  SvarSlett