Inspirasjon

torsdag 23. juni 2011

En stille kveldsstund...


Jeg har en stille kveldsstund for meg selv..Kl. er 00.50 og jeg har akkurat kommet fra jobb.Jeg er så sliten at jeg klarer ikke legge meg ennå. Jeg har fylt opp et halvt glass rødvin og satt meg med bloggen."Hvordan får du tid til å blogge? blir det ikke stress?" Det spørsmålet har jeg fått. NEI, det får meg til å slappe av..Livet er så mye..skal jeg klare det ene, må jeg ha det andre..Jeg har to jobber. Jeg jobber med interiør og jeg jobber med det jeg kaller "skadeskutte ungdommer". Dette har jeg holdt på med i 30 år.To helt ulike verdener, men begge to gir meg så mye at jeg vil ikke unnvære dem. Men jeg vil si det slik -at det er det at jeg får lov å utfolde meg i interiørverdenen som gjør at jeg har overskudd til jobben med ungdommer - og det er jobben med ungdommer som gjør at jeg blir så kreativ... I kveld har jeg fått så gode tilbakemeldinger fra to ungdommer , at den trøttheten jeg kjenner er helt greit... Natta alle bloggleserene mine:o)
"For verden er du kanskje bare et menneske...men for et menneske kan du være hele verden."

6 kommentarer:

 1. Åhh så vackert!!!!
  Underbara bilder!
  Kikar in och vill önska dej en fin midsommarhelg!
  klem Kathrine

  SvarSlett
 2. Så herlig det så ut! Og for en viktig jobb du gjør med disse ungdommene! Jeg jobber som lærer og vet hva det vil si når ikke alle følger strømlinjemønsteret. Vi har en viktig jobb vi som jobber med barn og unge :-) Nyt sommerdagene, det er deilig nå som vi endelig har fått sol her på vestlandet :-) Klem

  SvarSlett
 3. Vakkert og godt med en stille stund.......du gjør en flott jobb vet jeg.Ønsker dege ne fin dag Anne.På min blogg blir det nok stille noen dager til....
  Klem til deg

  SvarSlett
 4. Du har sannelig to sprikende jobber, men kan godt tenke meg at begge inspirer og utfyller hverandre. Fine ord mot slutten!
  Ha en fin dag, klem fra meg;)

  SvarSlett
 5. Jag är imponerad att du hinner blogga, men håller med helt, det är avslappnande och blogga.Ser att du har en kompis som är vaken och håller dig sällskap. Så go vovve du har.
  Ha en fin stHans afton
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 6. For ein viktig jobb du har og eg forstår deg når du seier at den eine jobben er viktig for den andre og omvendt. Å arbeida med mennesker er givande og spennande, men også slitsomt. Men så godt med gode tilbakemeldingar. Eg er lærar og ser og opplever mykje ..... då er det utruleg godt å oppleva at ting går bra..
  No har eg begynt på ferien og eg har brukt nokre dagar på å slappa av og finna roen.
  Ha ei fin helg og eg ønsker deg ein god sommar. Klem frå Sigfrid

  SvarSlett