Inspirasjon

onsdag 4. mai 2011

Skattejakt på loftet

HUS TIL SALGS -Det har vi ikke lenger. For dere som har lest bloggen min en stund, husker dere kanskje at jeg skrev vi skulle selge et av våre to hus?.Megler var begynt og jeg gledet meg til å få lagt profesjonelle bilder ut på bloggen..Men- den gang ei, huset ble solgt  før vi kom så langt.Så, nå er det flyttesjau for alle penga.I går stod loftet for tur.Min mann så helst at jeg ikke var med på dette, da han ikke kan begripe hva jeg ser i gammelt skrot:)  (Sko skøtyene hans plukket jeg ut av bosset uten at han så det:) Men da jeg vasket hans gamle barnevogn og dro den hjem og fylte den med blomster,  ristet han bare smilende på hodet. Man trenger ikke diamanter for å bli lykkelig når en er glad i gamle ting, tralla lalla la og NYDELIG dag til dere, gode leserene mine!( Som stadig blir flere, ser jeg med glede:) Klem,klem,klem!Alt dette brukte vi da vi var små..Mange ganger føler jeg at vi er 150 år, ler :)
Understellet manglet desverre..

6 kommentarer:

 1. Den barnvognen var fantastisk fin:) ja enig med deg dette er små skatter (med sjel) som Må taes vare på!
  Klem Sigfrid

  SvarSlett
 2. Fantastisk!Er det simo merke?Når er denne ifra?go klem

  SvarSlett
 3. Åh, her var det mange skatter. :)
  Herlig!
  Ønsker deg en fin kveld, og takk for gode ord inne hos meg. :)
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei Anne;) Husker vi hadde sånne skøyter når vi var små og for til Klapphull for å skøyte...mmmm det var tider det;);)Hilsen Jane;)

  SvarSlett
 5. hei:)
  elsker sånne gammle ting:)
  det er bare menndene som ikke skjønner at dette er skatter for oss:) kjempe fint du har det:)
  klem

  SvarSlett
 6. Nei så herlig med blomster i barnevogna! :D For en utrolig genial idè. Tror nok ikke min mann hadde blitt så veldig fornøyd hadde jeg gjort noe sånt, men du vet.. Når katten er vekke, danser musene på bordet ;)
  Kos deg!

  SvarSlett