Inspirasjon

mandag 24. januar 2011

Fotomodeller for en dag...
Da har vi vært i fotostudio
og lekt oss !
Kjempekjekt. Min venninne Siv Anne tok bilder og våre døtre var modeller.Jeg fikk være stylist og stortrivdes i den rollen, (detalj freak som jeg er, ha ha.)

Siv Anne er strikke designer og lager de lekreste kreasjoner på sitt lille verksted her på Os.Strikke plaggene som jentene har på seg, kommer fra hennes hånd.
Beøk gjerne hennes hjemmeside:
http://www.skogendesign.com/


De andre plaggene har jeg laget og tar gjerne imot bestilling om noe faller i smak.
Kåpene som jeg har sydd til min datter er det litt verre å sy til andre.Det krever så mye prøving underveis. Men, kjoler og skjerf og huer og vesker- det går bra. Kanskje går du rundt og har spesielle ønsker? spør meg da vel :O)

Om dere ønsker å bestille noen av kjolene mine/ huer og skjerf, eller har spørsmål- ta kontakt med meg på mail.

Klikk på bildene for å få dem større.

6 kommentarer:

 1. Dette er verkeleg flotte og særeigne plagg på dei nydelege døtrene! Og det fine er at dei heldigvis også passar til jenter som er litt eldre. Eg veit,- for eg har prøvd! Og er klar for å bestille meir! Anne,- du er svært dyktig!!

  Helsing Barbra

  SvarSlett
 2. Tusen, tusen takk Barbra og alle dere andre som har sendt meg sms og mail.Jeg blir så glad for hver eneste koselige tilbakemelding.Det betyr for meg at noen liker det jeg lager og da får jeg inspirasjon til å fortsette.Kan ikke skjønne hvorfor såå mange sier de ikke klarer legge inn kommentar...Om noen vet, setter jeg pris på tips.Jeg er jo som kjent ganske så grønn både når det gjelder data og blogg verdenen..Men - jeg er i gang..tralla lalla la :O)
  Klem til alle!

  SvarSlett
 3. Hei Anne! Ser veldig bra ut, gratulerer med fin blogg! Prøver no å velge anonym under kommenter som: -om du får denne meldingen virker det ;-)
  Takk for den fine reklamen 8-) Klem Siv-Anne

  SvarSlett
 4. Hei Anne
  Så kjekt å få sett litt flere av de tingene du har laget - spesielt den kåpen til Lena. Den var helt nydelig! Keep up the good work!:)
  Jeg skal hjelpe deg litt med data når vi har tid... Kanskje en mandag om ikke så lenge?

  SvarSlett
 5. Tusen takk for skryt og enda mer tusen takk for at du vil hjelpe meg i denne data jungelen gode Ingvild:O) Men å prate om det på mandag - åh, nei du, da er det bare ditt forestående bryllup og hvordan jeg skal sy din brudekjole som skal være tema...la,la,la - jeg gleder meg :O)
  Klem,klem.

  SvarSlett
 6. Dette er bare så bra Anne og du....min søster ønsker seg en sånn Lenakåpe...ja ja hun får flytte inn til deg en uke, så har du an klar tenker jeg :-)) Du e så dyktig!!!! Klem fra søstrene sisters(Nina og Marit)

  SvarSlett